assessorament recerca taxacions

galeriảdena

Taxacions i peritatges

Perfil professional:

Nom: Xavier Òdena Giménez

Col.legiat número 4.505 per l'Il.lustre Col.legi de Titulats Mercantils i Empresarials de Barcelona

Curs de taxació i peritatge d'obres d'art per l'Institut Superior d'Art de Madrid


Seminari
"El peritatge judicial, civil, mercantil o penal". Il.lustre Col.legi de Titulats Mercantils i Empresarials de Barcelona


Col.lecció, catalogació i representació de l'obra del pintor Isidre òdena i Daura.

Edició del llibre de les "Pàgines viscudes" de l'Isidre Òdena i Daura.

 

Serveis

ART Galeria Òdena - Espai d’art Isidre Òdena li realitza la valoració de la seva obra d’art perquè pugui saber el seu valor econòmic en el mercat.

Valoració on-line
: estimació de l’obra amb les fotografies enviades per correu electrònic Aquesta valoració consta d’una descripció de l’obra, un resum biogràfic de l’autor, una comparativa amb obres venudes recentment i la valoració econòmica actual de l’obra. El preu d’aquest informe és de 18 euros IVA inclòs per obres de l’autor Isidre Òdena i Daura i de 30 euros IVA inclòs per obres d’altres autors. Extensió de l’informe 2 a 3 fulls que s’enviarà per correu electrònic.

Taxació: estudi detallat i documentat de l’obra que requereix poder veure l’obra en directe per poder observar el seu estat de conservació i poder realitzar les fotografies. Es fa la comparativa amb diferents obres per veure l’evolució dels preus en el mercat i es tenen en compte les variables que influeixen en el preu de mercat de l’obra. Es detalla el mètode de valoració escollit i el seu càlcul. El preu d’aquest informe és de 45 euros IVA inclòs per obres de l’autor Isidre Òdena i Daura i de 80 euros IVA inclòs per obres d’altres autors. Extensió de l’informe de 8 a 10 fulls que es lliurarà imprès.

Autentificació: es realitzen certificats d’autentificació d’obres del pintor Isidre Òdena i Daura. El preu d’aquest certificat és de 60 euros IVA inclòs.

Col·leccions
: Es realitzen pressupostos a mida per a valoracions de col·leccions d’obres.


Per a qualsevol dubte o sol·licitud d’informació us podeu posar en contacte amb:

Xavier Òdena 610 65 09 45
valoracions@galeriaodena.cat
www.galeriaodena.cat